Κρατώντας πάντα τα σκήπτρα του σχεδιασμού, το Nissan Qashqai φέρνει ένα νέο όραμα στα SUVs. Με λαμπρό φωτισμό LED, επιβλητικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και κομψές γραμμές,  όπως στα κουπέ. Ένα ευρύχωρο εσωτερικό και με πλούσιο χώρο αποσκευών με εύκολη πρόσβαση, μπορείτε να μεταφέρετε όποιους και ότι θέλετε.

Τεχνολογίες Υποβοήθησης & Ασφάλειας

Τεχνολογία που κάνει κάθε διαδρομή  πιο έξυπνη, ευκολότερη και μπορεί να σας βγάλει από τα δύσκολα. Τώρα μπορείτε να οδηγείτε με λιγότερο στρες και περισσότερη γαλήνη. Το ProPILOT με το Navi-link όχι μόνο σας βοηθά να διατηρήσετε την προκαθορισμένη απόσταση και να σας κρατήσει στο κέντρο της λωρίδας σας, αλλά χρησιμοποιεί και τους ενσωματωμένους χάρτες TomTom®, ώστε το σύστημα να μπορεί να προβλέψει πράγματα όπως στροφές, κόμβους, ράμπες, πλατείες, προκειμένου να προσαρμόσει την διαδρομή για πιο ομαλή μετάβαση. Μπορεί ακόμη και να ρυθμίσει την καθορισμένη ταχύτητα με βάση τις πινακίδες κυκλοφορίας.

 

Μείνετε συνδεδεμένοι

Μπορείτε να ενημερωθείτε και ελέγξτε την κατάσταση της πίεσης των ελαστικών, της πίεσης λαδιού, των φρένων και άλλων λειτουργιών του Qashqai σας. Χρησιμοποιώντας το Nissan Action ή το Skill, μπορείτε να αναβοσβήνετε εξ αποστάσεως  τα φώτα σας , να ελέγξετε  αν οι πόρτες σας είναι κλειδωμένες, να στείλετε έναν προορισμό στο σύστημα πλοήγησης του Qashqai και άλλα. Το Qashqai μειώνει την γνώριμη ακαταστασία των καλωδίων με το ασύρματο Apple CarPlay, ενώ η ασύρματη φόρτιση είναι ιδανική για το συμβατό smartphone σας. Το Android Auto είναι επίσης διαθέσιμο, αλλά με ενσύρματη σύνδεση. Και με Wi-Fi εντός αυτοκινήτου [3] που μπορεί να χειριστεί πολλές συσκευές, καθώς και θύρες USB-A και USB-C εμπρός και πίσω, όλοι μπορούν να παραμείνουν εύκολα συνδεδεμένοι.

Το νέο Nissan Qashqai τώρα στις εκθέσεις της Αφοί Ιωαννίδη

Το Nissan Qashqai κάνει κάθε μέρα πιο φωτεινή, πιο έξυπνη και ευκολότερη. Επισκεφτείτε την έκθεση της Nissan Αφοί Ιωαννίδη, στις Σέρρες, στο 8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκης και ζήστε από κοντά την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το νέο Nissan Qashqai.