Τα νέα Plug-inHybrid της Jeep είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά και ήρθαν για να εκπλήξουν. Οι εκδόσεις με το διακριτικό 4xe ανεβάζουν σε υψηλά επίπεδα τις δυνατότητες των δημοφιλών SUV συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, μέγιστη απόδοση αλλά και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τα  Plug-inHybrid, JeepRenegade 4xe και Compass 4xe, παρά τον εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό όσον αφορά στην απόδοση προσφέροντας υψηλή ισχύ (από 190 έως 240 ίππους), προηγμένη τετρακίνηση (4xe)  και κορυφαία τεχνολογία. Παράλληλα διαθέτουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για έως 50χλμ., αλλά και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (κάτω από 2λίτρα/100χλμ.) στην υβριδική λειτουργία. Το σύστημα JeepActiveDriveLow είναι αυτό που προσφέρει τις θρυλικές επιδόσεις των οχημάτων της Jeep και διατίθεται σε όλα τα Renegade 4xe και Compass 4xe. Υπάρχει δυνατότητα φόρτισης κατά τη διάρκεια της οδήγησης αλλά και με ηλεκτρική πρίζα προσφέροντας έτσι μια εύκολη και γρήγορη λύση. Επιπλέον, με τις καινοτόμες υπηρεσίες Uconnect, αλληλεπιδράτε εξ αποστάσεως με το αυτοκίνητο σας και βρίσκετε σταθμούς φόρτισης απίστευτα εύκολα.

Οι χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων δεν θα καταβάλουν φόρο χρήσης για τις εκδόσεις JeepRenegade 4xe και Compass 4xe, και θα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση 160.000χλμ και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθεια, όπως γίνεται και με όλα τα μοντέλα της Jeep. Η εγγύηση για τη μπαταρία του υβριδικού συστήματος είναι 8ετης με ισχύ έως 160.000χλμ. Όποιος θέλει να συνδυάσει ασφάλεια, χαμηλή κατανάλωση και την εγγύηση της Jeep τότε τα Plug-inHybrid, JeepRenegade 4xe και Compass 4xe είναι η ιδανικότερη λύση.