Συνήθως τα νέα μοντέλα αποτελούν την εξέλιξη του προκατόχου τους. Στην περίπτωση όμως του νέου Nissan X-Trail δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Το νέο Nissan X-Trail πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που χαράσσει μια νέα πορεία στον τομέα της τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης. Τοποθετείται στην μεσαία κατηγορία SUV, πάνω από το Qashqai, και μάλιστα διατίθεται και σε 7θέσια διάταξη. Διατίθεται σε e-Power και σε e-4ORCE AWD (4×4) που σας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ και σταθερό χειρισμό.

Το νέο X-TRAIL, 5 έως 7 θέσεων & με χώρο για όλους και για όλα

Το νέο μοντέλο διατίθεται και με τρίτη σειρά καθισμάτων αφού βγαίνει και με 7θέσια διάταξη ενώ στην 5θέσια έκδοση ο χώρος αποσκευών έχει όγκο που αγγίζει τα 585 λίτρα (20 λίτρα μεγαλύτερος από αυτόν του μοντέλου που αντικαθιστά). Η καμπίνα του είναι κατασκευασμένη με εργονομικά καθίσματα σχεδιασμένα για άνεση σε μεγάλες αποστάσεις και αρθρωτό χώρο αποσκευών.

Το νέο σύστημα e-Power – Ηλεκτροκίνηση χωρίς πρίζα

Το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail συνδυάζει προηγμένες μοναδικές τεχνολογίες που προσφέρουν μια πιο αθόρυβη και αποδοτική οδήγηση. Το νέο σύστημα e-Power, λειτουργεί με μπαταρία η οποία φορτίζεται από βενζινοκινητήρα – και δεν χρειάζεται να την φορτίσετε στην πρίζα!

Το Nissan e-POWER είναι μια μοναδική ηλεκτροκίνητη τεχνολογία που αποτελείται από έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα που φορτίζει μια μπαταρία.

Και με τεχνολογία τετρακίνησης e-4ORCE

Διατίθεται επίσης και με τεχνολογία e-4ORCE AWD, η οποία είναι μια μοναδική “εξηλεκτρισμένη” τεχνολογία AWD που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και άνευ προηγουμένου ελέγχου.

Με 5 λειτουργίες οδήγησης – αξιοποιήσετε στο έπακρο οποιαδήποτε κατάσταση

 1. ECO MODE – ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ
  Βελτιστοποιεί τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων και άλλες λειτουργίες οδήγησης, ώστε να οδηγείτε πιο αποτελεσματικά.
 2. NORMAL MODE – ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  Παρέχει μια οδηγική εμπειρία κατάλληλη σε όλες τις συνθήκες.
 3. SPORT MODE – ΠΙΟ “ΖΩΝΤΑΝΗ” ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
  Στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η λειτουργία σπορ βελτιώνει τον χειρισμό κρατώντας τις στροφές του κινητήρα ψηλά για πρόσθετη ισχύ που βγαίνει και ασφάλεια.
 4. SNOW MODE – ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΠΙΝΑΡΙΣΜΑ ΤΡΟΧΩΝ & ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΗΜΑ
  Τροποποιεί τη χαρτογράφηση και τον συντονισμό του επιταχυντή. Το σύστημα Intelligent AWD προσαρμόζεται επίσης ξεκινώντας με εμπλοκή και στους τέσσερις τροχούς .
 5. OFF-ROAD MODE – ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑ, ΑΜΜΟ Ή ΧΑΛΙΚΙ
  Βελτιώνει την πρόσφυση και τον έλεγχο ρυθμίζοντας αυτόματα την απόκριση του γκαζιού, το κιβώτιο ταχυτήτων και το έξυπνο σύστημα AWD για βέλτιστη απόδοση.

Το νέο Nissan X-Trail πέτυχε το στόχο του. Κόβει κάθε δεσμό με το απελθόν μοντέλο και χαράσσει μια νέα πορεία με το σύστημα e-Power, αλλά και την ηλεκτρική τετρακίνηση e-4ORCE.

Ελάτε κι εσείς στην NISSAN Αφοί Ιωαννίδη, στο 8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκη, και ζήστε από κοντά τη μοναδική ηλεκτρική εμπειρία οδήγησης που προσφέρει το νέο Nissan X-Trail.

 

NISSAN ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΕ

8Ο ΧΛΜ. ΣΕΡΡΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

62100 ΣΕΡΡΕΣ

Τηλ. 23210 80000