Η NISSAN ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ NISSAN ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3-7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα σφραγισμένο book service, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης. Ρωτήστε σε οποιοδήποτε  μέλος του δικτύου Nissan για την κάλυψη που πιθανόν δικαιούστε!

ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ;

Έκπτωση μπορεί να δικαιούνται τα αυτοκίνητα Nissan εκτός εγγύησης και μέχρι την ηλικία των 7 ετών από την ημερομηνία πρώτης αδείας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αυτοκίνητο να έχει πλήρες σφραγισμένο και ενημερωμένο book service, με συντήρηση που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΙ ΑΦΟΡΑ;

Η έκπτωση αφορά επιλεγμένα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης και δεν είναι αναλώσιμα. Για τα αναλώσιμα ανταλλακτικά ισχύουν οι εκπτώσεις των προωθητικών ενεργειών της Nissan εφόσον είναι σε ισχύ.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ;

Όχι, η προσφορά αφορά μόνο επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ;

Απαραίτητα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών Nissan προσκομίζοντας την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας και το ενημερωμένο book service του αυτοκινήτου σας. Εκεί θα ενημερωθείτε για το αν το ανταλλακτικό που χρειάζεται αντικατάσταση περιλαμβάνεται στην προσφορά και έχει έκπτωση, καθώς και για το τελικό ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλετε εσείς από τη μεριά σας.