Η NISSAN ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ “ΝISSAN 5+5+5”

Με ένα μοναδικό, συναρπαστικό πακέτο προσφορών στα μοντέλα της Nissan, οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου δεν έχουν καμιά δικαιολογία για να μην επισκεφθούν μια έκθεση της μάρκας!

ΤΩΡΑ Η NISSAN ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ :

  • 5 πρώτα τακτικά σέρβις (συντήρηση) του καινούργιου αυτοκινήτου σας Nissan
    χωρίς χρέωση στα ανταλλακτικά ή την εργασία.
  • 5 χρόνια Εγγύηση
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Nissan 24 ώρες την ημέρα, όλο το χρόνο.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

5 πρώτα τακτικά σέρβις :

Η “Ioannidis bros” με το πακέτο «NISSAN 5+5+5» προσφέρει τα πέντε (5) πρώτα τακτικά Service (Συντήρηση) του καινούργιου επιβατικού αυτοκινήτου Nissan χωρίς χρέωση στα ανταλλακτικά ή την εργασία. Η παροχή ισχύει για πέντε (5) Service με όριο τα 100.000 χλμ ή τα 5 έτη – όποιο έρθει πρώτο – εντός του οποίου χιλιομετρικού ή χρονικού ορίου θα πρέπει να πραγματοποιηθούν . H παροχή δεν ισχύει αφότου το αυτοκίνητο Nissan υπερβεί τα παραπάνω όρια. Η δωρεάν κάλυψη αφορά όλα τα ανταλλακτικά και τις σχετικές εργασίες που προβλέπονται από το πρόγραμμα τακτικής συντήρησης της Nissan, όπως αναφέρεται στο Εγχειρίδιο Χρήστη του αυτοκινήτου σας. Τα δωρεάν Service παρέχονται μόνον από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Nissan στην Ελλάδα.

5 χρόνια Εγγύηση :

Η Ioannidis bros παρέχει δωρεάν επέκταση της εργοστασιακής τριετούς εγγύησης του οχήματος κατά δύο (2) έτη (συνολικά 5 έτη εγγύησης  Ή 100.000 χλμ, όποιο έλθει πρώτο). Εξακολουθούν να ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της Εγγύησης του Κατασκευαστή όπως αυτοί παρατίθενται στο Βιβλιάριο Εγγύησης που συνοδεύει το καινούργιο όχημα Nissan.

5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια :

Η δωρεάν Οδική Βοήθεια Nissan παρέχεται από συνεργάτη της Nissan Europe (EUROPASSISTANCE S.A.) και είναι διαθέσιμη στις παρακάτω χώρες:

Αλβανία, Ανδόρα, Αυστρία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλανδία, Γαλλία*, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κόσσοβο, Λετονία, Λιχνενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Σκόπια, Μάλτα, Μολδαβία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαν Μαρίνο, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βατικανό.

*Εξαιρούνται οι Γαλλικές υπεράκτιες περιοχές

Η 5ετής Οδική Βοήθεια Nissan παρέχεται υπό την προϋπόθεση τήρησης του συνόλου των όρων του προωθητικού προγράμματος «NISSAN 5-5-5».

Tο πακέτο παροχών «NISSAN 5+5+5» είναι μεταβιβάσιμο και συνοδεύει το νέο επιβατικό αυτοκίνητο NISSAN. Οι υπηρεσίες του πακέτου «NISSAN 5+5+5» εκκινούν από την ημερομηνία έναρξης Εργοστασιακής Εγγύησης του καινούριου επιβατικού οχήματος Nissan. Το πακέτο παροχών 5+5+5 ισχύει αποκλειστικά για επιβατικά αυτοκίνητα (λιανικές πωλήσεις).