Ολική Επαναφορά για το δικό σας Nissan για 1η φορά με 25% έκπτωση και στα ανταλλακτικά service και στα ανταλλακτικά επισκευής! Φέτος όλοι ανυπομονούμε να κάνουμε διακοπές με το αγαπημένο μας αυτοκίνητο. Όταν μάλιστα αυτό είναι Nissan τότε, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, το όφελος είναι πολλαπλό!

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά της Nissan και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό Έλεγχο 25 Σημείων, αλλά και :
Για 1η φορά 25% ΕΚΠΤΩΣΗ και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)

ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος, με πανευρωπαϊκή κάλυψη
H πραγματοποίηση ενός δωρεάν τεχνικού ελέγχου στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, και αυτό το καλοκαίρι. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.