Αυτό το καλοκαίρι κάντε Ολική Επαναφορά στο δικό σας Nissan, με 20% Έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service, στα Ανταλλακτικά Επισκευής και στα Γνήσια Αξεσουάρ!

Μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan τονίζει τον Δωρεάν  Έλεγχο Ασφαλείας Υψηλών Προδιαγραφών από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Επισκεφθείτε τη Nissan Αφοί Ιωαννίδη και επωφεληθείτε από την ξεχωριστή καλοκαιρινή προσφορά: 

 

  • ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινό Έλεγχο 20 Σημείων 
  • 20% ΕΚΠΤΩΣΗ  και στα Ανταλλακτικά Service και στα
  • 20% ΕΚΠΤΩΣΗ  στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες, σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
  • 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan 
  • ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

 

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Nissan είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθείτε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, η διαγνωστική μας τεχνολογία και τα γνήσια ανταλλακτικά Nissan εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας!

Μάθετε περισσότερα στη Nissan Αφοί Ιωαννίδη, στο 8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκης, τηλέφωνο επικοινωνίας: 23210 80000.