Η Αφοί Ιωαννίδη υποδέχεται τα νέα QASHQAI e-POWER, Juke Hybrid και X-TRAIL για ένα 3ήμερο γεμάτο Test Drive.

Ελάτε στη NISSAN Αφοί Ιωαννίδη από 30 Μαρτίου έως 01 Απριλίου και ζήστε την οδική απόλαυση της NISSAN.

Το NISSAN QASHQAI με το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεν χρειάζεται επαναφόρτιση. Η τεχνολογία e-POWER διαφέρει από έναν παραδοσιακό υβριδικό κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα που επαναφορτίζει συνεχώς έναν υψηλής απόκρισης ηλεκτροκινητήρα που λειτουργεί με μπαταρία. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μια πιο αθόρυβη και βελτιωμένη οδήγηση, με ασύγκριτη οικονομία καυσίμου.

Το NISSAN Juke Hybrid, συνδυάζει έναν ηλεκτροκινητήρα με έναν βενζινοκινητήρα, ώστε η διαδρομή σας να είναι ποιοτικά αναβαθμισμένη, με τέλεια απόκριση, αθόρυβη και ισχυρή κύλιση. Επιπλέον, με το σύστημα e-Pedal σας δίνετε η επιλογή του ελέγχου με την χρήση ενός και μόνο πεντάλ, ώστε να μπορείτε να επιταχύνετε και να επιβραδύνετε ενεργά, μέσω και μόνο του πεντάλ γκαζιού.

Το νέο X-TRAIL, 5 έως 7 θέσεων, συνδυάζει την περιπέτεια και την άνεση. Το Nissan e-POWER είναι μια μοναδική ηλεκτροκίνητη τεχνολογία που αποτελείται από έναν οικονομικό βενζινοκινητήρα που φορτίζει μια μπαταρία.

 

Σας περιμένουμε στην έκθεση της NISSAN Αφοί Ιωαννίδη, στο 8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23210 80000.

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.