ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ SERVICE

Στην Αφοί Ιωαννίδη εξαιτίας της πολυετής εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη εμπερία service για εσάς και το αυτοκίνητό σας. Οι υπάλληλοι μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και γνώστες πολλών αυτοκίνητών για να σας παρέχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το service μας περιλαμβάνει

 • Γενικός έλεγχος αυτοκινήτου
 • Προληπτική συντήρηση αυτοκινήτου
 • Service κλιματισμού
 • Επισκευή συστήματος ψύξης και ψυγείου
 • Αντικατάσταση λαδιού συνθετικού κινητήρα
 • Αντικατάσταση φίλτρου λαδιού
 • Επισκευή φρένων
 • Διαγνωστικό κινητήρας
 • Ζώνες, σωλήνες, υγρά
 • Service κιβώτιου ταχυτήτων

Εξοικονομήστε χρόνο προγραμματίζοντας την υπηρεσία εδώ. Αφού υποβάλετε τη φόρμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού σας για την υπηρεσία. Δεν γίνεται πολύ πιο εύκολο από αυτό.

Κλείστε ραντεβού για service του αυτοκινήτου σας online!

Εγγυήσεις συντήρησης και επισκευών στην Ioannidis bros

Στην Ioannidis bros, για κάθε εργασία συντήρησης και επισκευής σε Volkswagen, Audi ή Škoda, σας προσφέρουμε 1 χρόνια εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή.

Εξαιρούνται τα αναλώσιμα ανταλλακτικά, όπως λάδια και φίλτρα, που αντικαθίστανται έτσι και αλλιώς στα βασικά ετήσια προγράμματα service.

Διαφάνεια στις εργασίες και τις χρεώσεις

Στην Ioannidis bros θα ενημερωθείτε για το κόστος των εργασιών στο αυτοκίνητο σας, πριν αρχίσουν. Ο εξειδικευμένος σύμβουλος θα σας δώσει αναλυτική ενημέρωση για τις εργασίες και τα ανταλλακτικά που απαιτούνται και για το συνολικό κόστος της συντήρησης ή της επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Χαμηλό κόστος εργασιών και ευκολίες πληρωμής

Οι τιμές που ισχύουν για τα γνήσια ανταλλακτικά και την εργασία της συντήρησης και επισκευών ενός Volkswagen, Audi ή Škoda, αντιπροσωπεύουν τον χρόνο που επενδύεται για ποιοτικές εργασίες από ειδικούς στο αυτοκίνητό σας. Έτσι, αποφεύγετε το επιπλέον κόστος και το χάσιμο χρόνου από διπλές επισκέψεις για την ίδια εργασία και τις έξτρα χρεώσεις για την ίδια επισκευή.

Στην Ioannidis bros, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε όλα τα σημεία συντήρησης και επισκευών, φανοποιείων και ανταλλακτικών, εξοφλώντας σε 12 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης

Η συντήρηση του αυτοκινήτου σας στην Ioannidis bros δεν πρόκειται να επηρεάσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Σας προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης αυτοκινήτου αντικατάστασης για επισκευές φανοποιείου ή άλλες επισκευές. Η υπηρεσία αυτοκινήτου αντικατάστασης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

  Όνομα
  Email
  Τηλέφωνο
  Μάρκα/Μοντέλο
  Τοποθεσία
  Καλύτερη ώρα

  Με την υποβολή αυτής της φόρμας θα προγραμματίσετε ένα ραντεβού για service χωρίς καμία υποχρέωση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.
  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
  Sunday Closed
  Monday 9:00 am - 5.00 pm
  Tuesday 9:00 am - 5.00 pm
  Wednesday 9:00 am - 5.00 pm
  Thursday 9:00 am - 5.00 pm
  Friday 9:00 am - 5.00 pm
  Saturday Closed

  Δείτε επίσης

  Φανοποιείο

  Στην Ioannidis bros εγγυόμαστε την ποιότητα επισκευής των αυτοκινήτων 10 αντιπροσωπειών τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό τους. Δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

  Ασφάλειες

  Τα γνήσια ανταλλακτικά των αντιπροσωπειών πληρούν όλες τις προδιαγραφές εργοστασιακής ποιότητας και λειτουργικής ασφάλειας, αυστηρά, σύμφωνα με τα πρότυπα του κατασκευαστή.

  Προσφορές

  Δείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές της Ioannidis bros είτε αφορούν προωθητικά προγράμματα σε καινούργια αυτοκίνητα είτε προνόμια σε υπηρεσίες service και συντήρησης.