Με κίνητρο την συνεχή εξέλιξη και συγχρόνως  τον σεβασμό προς το περιβάλλον, η Αφοί Ιωαννίδη συνεργαζόμενη με την Fiat και την Jeep φέρνουν νέα δεδομένα στην εποχή της ηλεκτροκίνησης. 

Η Αφοί Ιωαννίδης πιστεύει στην καινοτομία και στο μέλλον του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Για τον λόγο αυτόν, έχει εφοδιάσει τους σύγχρονους χώρους της με φορτιστές που καλύπτουν τις ανάγκες αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όπως τα νέα Fiat 500, αλλά και των Plug-in Hybrid μοντέλων, όπως τα καινοτόμα Jeep 4xe. Οι συγκεκριμένοι φορτιστές είναι τοποθετημένοι τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς και συνδυάζουν ταχύτητα φόρτισης με ισχύ 22kW και απόλυτη ασφάλεια. Πέρα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η Αφοί Ιωαννίδης διαθέτει πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της τόσο σε ηλεκτρικά όσο και σε εξηλεκτρισμένα οχήματα. 

Με όραμα την οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, η Αφοί Ιωαννίδης ενημερώνεται και εφοδιάζεται διαρκώς για την εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης. Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία και την άνεση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου επισκεφτείτε και ενημερωθείτε πλήρως από τον πιστοποιημένο και επίσημο διανομέα της Fiat και Jeep Αφοί Ιωαννίδης.