Ποιοι Είμαστε

Ανθρώπινος Παράγοντας

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο αποφασιστικότερος για τη λειτουργία μας και αυτό φαίνεται από τα ακόλουθα:


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωαννίδης Κώστας – έχει πτυχίο Φαρμακοποιού από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1986 μαζί με τον αδερφό του.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
Ιωαννίδης Θεόδωρος – έχει δίπλωμα Οικονομικής Διοίκησης και εκπαιδευτή οδηγού αυτοκινήτων. Έχει Σχολή οδηγών αυτοκινήτων από το 1982.

Εμπορικοί Διευθυντές του Ομίλου
Χρέη εμπορικών διευθυντών του ομίλου εκτελούν οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ, λόγω της μεγάλης γνώσης της αγοράς αλλά και της τεράστιας εμπειρίας σε θέματα εμπορικής διαχείρισης που διαθέτουν.

Η Διευθύντρια Λογιστηρίου
Ευαγγελία Παρζιάλη – είναι Οικονομολόγος των ΤΕΙ Καβάλας. Η εμπειρία της ξεκινάει από το 1995 και είναι στον Όμιλο από το 2000.

Ο Διευθυντής After Sales του Ομίλου
Παναγιώτης Ιωαννίδης του Κώστα – είναι Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και είναι ο πρωτότοκος γιός του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Ιωαννίδη Κωνσταντίνου.

Ο Marketing Manager και Διευθυντής Eλέγχου και Aναφορών (CARO)
Παναγιώτης Ιωαννίδης του Θεόδωρου – ο οποίος έχει Μεταπτυχιακό τίτλο Διεθνούς Marketing από το Πανεπιστήμιο SouthBank του Λονδίνου και δίπλωμα Οικονομολόγου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Brand Managers
Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εμπειρία στο αυτοκίνητο τουλάχιστον 5 χρόνια και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Αρχιμηχανικοί
Στο δυναμικό του Ομίλου εντάσσονται μερικοί από τους καλύτερους Αρχιμηχανικούς με Πανελλήνιες και Πανευρωπαϊκές πρωτιές στους ετήσιους διαγωνισμούς των εταιρειών.