Η Εταιρεία μας

Η Αφοί Ιωαννίδη δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 35 χρόνια. Η πώληση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς και σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών όπως service, φανοποιεία, ανταλλακτικά, ασφάλειες αλλά και υπηρεσιών ενοικιάσεων και μισθώσεων, είναι οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας. Στο πλαίσιο των παραπάνω δραστηριοτήτων και έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον πελάτη, στόχος μας είναι η παροχή σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1986 από τους Ιωαννίδη Κώστα και Ιωαννίδη Θεόδωρο και πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο Auto Mall στην Ελλάδα. Σήμερα διατηρούμε 5 καταστήματα στις περιοχές των Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και έχουμε την επίσημη αντιπροσώπευση των μαρκών BMW, Mini, Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Renault, Dacia, Suzuki, Nissan, Peugeot και Toyota.

Προσπαθούμε καθημερινά να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και επιδιώκουμε συνεχώς την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχουμε. Όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουν την εταιρεία μας ενεργούν με ομαδικό πνεύμα και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν συμβάλλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση της ηγετικής θέσης της στο χώρο της αυτοκίνησης.