Ενοικιάσεις

H Αφοί Ιωαννίδη διαθέτει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης αυτοκινήτου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας εμπλουτίζει συνεχώς τον ήδη μεγάλο του στόλο. Με προνομιακές τιμές και ευέλικτα πακέτα, σας προσφέρουμε ποικιλία επιλογών ώστε να βρείτε το αυτοκίνητο που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Με 5 καταστήματα στη Μακεδονία και Θράκη, η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας συνοδεύσει από και προς κάθε αεροδρόμιο της περιοχής και να διευκολύνει τις μετακινήσεις σας. Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Προσιτές τιμές

Κατανοώντας την ιδιαιτερότητα των ημερών, προσπαθούμε για τις χαμηλότερες τιμές διατηρώντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

24/7 Τεχνική υποστήριξη

Τα αυτοκίνητα μας είναι πλήρως ελεγμένα από το έμπειρο και πιστοποιημένο προσωπικό μας. Στην Αφοί Ιωαννίδη το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης από τους πελάτες μας είναι σημαντικό και για τον λόγο αυτό προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση καθημερινά.

Αξιοπιστία αυτοκινήτων

Όλα μας τα αυτοκίνητα ελέγχονται από εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου μας  κατά την παραλαβή και την παράδοση.

Ασφάλιση

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ασφάλιση αστικής ευθύνης. Καλύπτουμε τυχόν ζημιές ή βλάβες έναντι τρίτων. Σε αυτή τη περίπτωση η ασφάλεια μας θα κανονίσει άμεσα όλα τα απαραίτητα κι εσείς θα συνεχίσετε με την ενοικίαση ενός άλλου αυτοκινήτου.

Μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων

Η Αφοί Ιωαννίδη ανανεώνει συνεχώς τον στόλο αυτοκινήτων της με νέα μοντέλα και περισσότερες κατηγορίες.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές που σας προσφέρουμε είναι τελικές χωρίς να κρύβονται πίσω από αυτές κι άλλες εξτρά χρεώσεις.

Επικοινωνήστε με το τμήμα ενοικιάσεων

    Όνομα*

    Επίθετο*

    Email*

    Τηλέφωνο

    Σχόλια