Η νέα αμιγώς ηλεκτρική BMW iX3 διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή, εκμεταλλευόμενη την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Kινούμαι Ηλεκτρικά». Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους της iX3 στη Βασική Έκδοση είναι €55.940 με κρατική επιδότηση, προσφέροντας κορυφαίο εξοπλισμό σε προνομιακή τιμή.

Οι πρωτοπόρες τεχνολογικές καινοτομίες της BMW iX3 συνδυάζουν την οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων και την απόλυτη άνεση. Τα εξελιγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού μπορούν να λειτουργήσουν πολύ απλά με φωνητικές εντολές και να αυξήσουν την ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Έως και 461km ηλεκτρική αυτονομία με την BMW iX3.

Χάρη στο συνδυασμό της πρωτοποριακής μετάδοσης κίνησης, του αεροδυναμικού σχεδιασμού και της ισχυρής μπαταρίας υψηλής τάσης, η BMW iX3 φτάνει σε αυτονομία έως και τα 461 χιλιόμετρα. Καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, συμβάλουν στην επέκταση της αυτονομίας και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα 18,9-18,5 kWh/100 km.

Χρόνοι φόρτισης για αυτονομία 100km.

Με την BMW iX3 έχετε στη διάθεσή σας διάφορες λύσεις για τη φόρτιση στο σπίτι, στο δρόμο και στην εργασία σας, καθώς και μια εντυπωσιακή χωρητικότητα φόρτισης έως 150 kW. Στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται το βασικό κιτ φόρτισης, αποτελούμενο από το Flexible Fast Charger για ευέλικτη φόρτιση στο σπίτι, το καλώδιο δημόσιας φόρτισης και την κάρτα BMW ChargeCard.