Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό MINI είναι μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ένα αυθεντικό MINI, εξοπλισμένο με σύστημα κίνησης για τους δρόμους του μέλλοντος. Συνδυάζει τη θρυλική αίσθηση go-kart, την ιδιαίτερη σχεδίαση και την κορυφαία ποιότητα με την οδήγηση με τοπικά μηδενικές εκπομπές ρύπων. Κινείται από μία συστοιχία μπαταριών υψηλής τάσης, 96 στοιχείων, απόδοσης 32,6 kWh (μικτή χωρητικότητα), που τοποθετείται κάτω από το δάπεδο. Αυτή η διάταξη εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλό κέντρο βάρους, βελτιώνοντας παράλληλα την ευστάθεια και την οδική συμπεριφορά και καθιστώντας ακόμα πιο διασκεδαστική την οδήγηση σε στροφές. Το MINI στην πιο δυναμική και πιο εξελιγμένη μορφή του.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών.

Ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων αντικαθιστά το συμβατικό ταχύμετρο. Ειδικά σχεδιασμένος για το αμιγώς ηλεκτρικό MINI, αποτελείται από έγχρωμη οθόνη 5,0” σε κομψή σχεδίαση Black Panel και προβάλλει λεπτομερείς πληροφορίες όπως στροφές/λεπτό, ταχύτητα κίνησης, επίπεδο φόρτισης, διανυθέντα χιλιόμετρα, θερμοκρασία και οδηγίες πλοήγησης. Η κορυφαία τεχνολογία του cockpit κάνει την οδήγηση ακόμα πιο άνετη και πιο συναρπαστική.

Απόκτησε το νέο MINI Electric με κρατική επιδότηση έως 6.000€

Το νέο MINI Electric είναι εδώ και είναι έτοιμο να σε συναρπάσει. H θρυλική αίσθηση go-kart, η ηλεκτροκίνηση και η εμβληματική του σχεδίαση θα σε κερδίσουν απ’ το πρώτο λεπτό, ενώ τα μοναδικά στοιχεία εξοπλισμού του σίγουρα θα σε “ηλεκτρίσουν”. Μην περιμένεις άλλο, ζήσε το αύριο. Ζήσε τη σιωπηλή επανάσταση ενός MINI Electric.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους είναι:

ΜΙΝΙ Εlectric Βασική Έκδοση: €33.960*

ΜΙΝΙ Εlectric με το πακέτο εξοπλισμού Urban: €37.940,50*

* To μοντέλο μπορεί να λάβει κρατική επιδότηση έως €6.000 μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά». Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο http://kinoumeilektrika.ypen.gr/.