Το Renault Arkana, που αποτελεί το νέο κουπέ SUV της γαλλικής εταιρείας καταφθάνει στην ελληνική αγορά.  Με μήκος 4.5m, αυξημένη απόσταση από το έδαφος (20cm) και αθλητικό προφίλ το Arkana συνδυάζει τον κόσμο των SUV με αυτό των κουπέ. Η μοναδική του σχεδίαση ορίζεται από ένα όμορφο προφίλ, αλλά και το κορυφαίο εσωτερικό του. 

 

Multi-sense:

Ήχος κινητήρα και απόκριση στο γκάζι, υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης, επιλογή εσωτερικού φωτισμού και διαμόρφωσης οθόνης του πίνακα οργάνων. Επιλογή ανάμεσα σε 3 προγράμματα οδήγησης (mysense, eco και sport) και εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες κάθε διαδρομής, μέσω του συστήματος εξατομίκευσης multi-sense.

 

Σύστημα πολυμέσων easy link:

Χάρη στο σύστημα πολυμέσων easy link – που είναι συμβατό με Android Auto™ και Apple CarPlay™– μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τις δικτυωμένες υπηρεσίες σας μέσω της κεντρικής οθόνης 9.3″ του Arkana.

 

14 συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης:

Σύστημα υποβοήθησης οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο και μποτιλιάρισμα, σύστημα προειδοποίησης πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας και υποβοήθησης στάθμευσης, είναι μερικές από τις τεχνολογίες που σχεδιάστηκαν με στόχο την βελτίωση της άνεσης και της ασφάλειάς σας κατά την οδήγηση. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως και πολλά άλλα, διατίθενται μέσω της παλέτας συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης Renault easy drive και σας βοηθούν, σε κάθε σας ελιγμό καθώς και σε κάθε σας διαδρομή, χάρη στην εύκολα διαμορφώσιμη οθόνη 10,2″ του πίνακα οργάνων. Είστε έτοιμος για το πρώτο βήμα για την εμπειρία αυτόνομης οδήγησης ;