Το νέο Fiat 500e είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Fiat φέρνοντας επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση. Είναι διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά αμαξώματα, το hatchback, το cabrio και στην πρωτοποριακή έκδοση 3+1. Ειδικότερα, η έκδοση 3+1 προσθέτει μια επιπλέον πόρτα από την μεριά του συνοδηγού, η οποία ανοίγει αντικριστά από τη μπροστινή και διευκολύνει τους πίσω επιβάτες. Υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις εξοπλισμού και δύο εκδόσεις απόδοσης (95 ή 118 ίπποι) και αυτονομίας (180 έως και 460χλμ) ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κοινού. 

Έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία τόσο στις επιλογές φόρτισης όσο και στα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) προσφέροντας δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Με αυτόν τον τρόπο το αυτοκίνητο σας θα επιταχύνει, θα φρενάρει και θα διατηρεί τη λωρίδα αυτόματα καθιστώντας το έτσι τον πιο αξιόπιστο συνοδηγό. Στο εσωτερικό του νέου Fiat 500e κυριαρχεί το μοντέρνο και εύχρηστο design καθώς διαθέτει σύστημα πολυμέσων UConnect 5, με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας 10,25 ιντσών και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο εκτός των άλλων προσφέρει ασύρματη λειτουργία Mirroring, αλλά και συμβατότητα με τα δίκτυα 5G. Έτσι ο οδηγός θα έχει σε πρώτο πλάνο τις απαραίτητες πληροφορίες που θέλει.

Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους θέλουν να πρωτοπορήσουν και να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση, έχοντας hi-tech τεχνολογία, καλές επιδόσεις αλλά και οικονομία.