Η νέα BMW i7 είναι ο απόλυτος συνδυασμός ενός πολυτελούς sedan με την τεχνολογία της αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Η προοδευτική της σχεδίαση και το μήκος των 5,39 μέτρων προσδίδει στην BMW i7 μία ξεχωριστή εμφάνιση. Το νέο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου είναι άκρως εντυπωσιακό και παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της BMW στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων.

Η BMW i7, με το μέγεθος και τον χαρακτήρας της, είναι το ασυναγώνιστο αμιγώς ηλεκτρικό κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων.

Η αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα και η επιτάχυνση της από στάση στα 100km/h επιτυγχάνεται μόλις σε 4,7 δευτερόλεπτα.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Για πρώτη φορά, οι προβολείς είναι διαιρεμένοι σε δύο τμήματα: στο επάνω μέρος είναι τοποθετημένα τα φώτα ημέρας, τα οποία συνοδεύονται με τους κρυστάλλινους προβολείς BMW Iconic Glow. Τα κρύσταλλα Swarovski αντανακλούν τον φωτισμό του περιβάλλοντος, ακόμα και όταν δεν φωτίζονται, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στο κάτω μέρος είναι τοποθετημένοι οι προβολείς LED για τα φώτα πορείας και διασταύρωσης.

Μόλις οι επιβάτες προσεγγίσουν την BMW i7, η λειτουργία Great Entrance Moments ενεργοποιεί μια εντυπωσιακή “παράσταση” φωτισμού η οποία συνεχίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ, ΦΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο εσωτερικό της νέας BMW i7 ξεχωρίζει η διαδραστική μπάρα με ατμοσφαιρικό οπίσθιο φωτισμό και ενσωματωμένα χειριστήρια και αεραγωγούς. Με νέο τιμόνι δύο ακτινών και την BMW Κυρτή Οθόνη με πλήρως ψηφιακές οθόνες (Οθόνη Πληροφοριών 12,3″, Κεντρική Οθόνη Ελέγχου 14,9″).

Η εξεζητημένη και μοντέρνα εμφάνιση ολοκληρώνεται με τον χώρο των πίσω επιβατών, στον οποίο ξεχωρίζει η φωτιζόμενη πανοραμική γυάλινη οροφή. Η πανοραμική γυάλινη οροφή Sky Lounge φωτίζει μοναδικά το εσωτερικό κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ τη νύχτα δημιουργεί ένα ασύγκριτο περιβάλλον με τη χρήση δυναμικών εφέ φωτισμού.

Το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα ψυχαγωγίας Experience για τους πίσω επιβάτες διαθέτει ουρανό με πτυσσόμενη BMW Θεατρική Οθόνη 31,3″ με Amazon Fire TV. Σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά καθίσματα και τα ηχεία στις πόρτες, μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μία μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του σινεμά.

Στη νέα λειτουργία My Mode Theatre η BMW Θεατρική Οθόνη αναδιπλώνεται από τον ουρανό, ο φωτισμός στο εσωτερικό χαμηλώνει και τα καθίσματα μετακινούνται σε μια πιο αναπαυτική θέση

IMG_9273

Επιπλέον, οι δύο οθόνες αφής των 5,5″ που ενσωματώνονται με κομψό τρόπο στις πίσω πόρτες σας επιτρέπουν να χειρίζεστε το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, την BMW Theater Οθόνη, τον αυτόματο κλιματισμό, τις ρυθμίσεις καθισμάτων και πολλά άλλα.

 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι υπηρεσίες του BMW Connected προσφέρουν μια πλούσια γκάμα χρήσιμων λειτουργιών για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε χωρίς κόπο τις καθημερινές προκλήσεις. Μέσω της εφαρμογής My BMW App, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου και να μετατρέψουν το smartphone τους σε ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η BMW i7 διαθέτει ισχυρή τεχνολογία για την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας σε οικιακά ή δημόσια Wallbox, σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης ή σε σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος (HPC) που υπάρχουν κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και κεντρικών οδικών αρτηριών.

Η φόρτιση από το 10% στο 80% με 195 kW επιτυγχάνεται σε μόλις 34 λεπτά σε σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος.

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ BMW i7 SEDAN

Χρηματοδότηση ή μίσθωση – κάθε προσφορά από την BMW FINANCIAL είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα BMW i7 επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της BMW Αφοί Ιωαννίδη:

Σέρρες

8ο χλμ. Σερρών – Θεσσαλονίκης, 62100

Τηλ. 23210 80 000

 

Καβάλα

Σταυρός Αμυγδαλεώνα, 64012

Τηλ. 2510 600 000