Αναβαθμίστε την εμπειρία χρήσης του Suzuki σας και αποκτήστε ακόμη περισσότερη άνεση και σιγουριά με την εφαρμογή SUZUKI CONNECT. Αυτή η νέα εφαρμογή για το smartphone, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από απόσταση τι συμβαίνει με το αυτοκίνητό σας ανά πάσα στιγμή.

Το SUZUKI CONNECT προσφέρει επτά λειτουργίες υπηρεσιών:

 1. Ειδοποίηση Κατάστασης
  Η Ειδοποίηση κατάστασης θα σας ενημερώσει όταν έχετε αφήσει το αυτοκίνητο χωρίς να κλειδώσετε την πόρτα ή έχετε ξεχάσει να σβήσετε τους προβολείς ή τα φώτα αλάρμ.
  Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη στάθμη καυσίμου, την αυτονομία καυσίμου και τη μέση κατανάλωση καυσίμου στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.
 2. Εντοπιστής Σταθμευμένου Αυτοκινήτου
  Ο Εντοπιστής Σταθμευμένου Αυτοκινήτου θα εμφανίσει την τοποθεσία όπου είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητό σας στο χάρτη του smartphone σας.
 3. Ιστορικό Οδήγησης
  Για κάθε μεμονωμένο οδηγό μπορείτε να διαχωρίσετε δεδομένα όπως ημέρα και ώρα οδήγησης, χρόνος που δαπανήθηκε, διανυθείσα απόσταση, μέση κατανάλωση καυσίμου, σημείο έναρξης/λήξης του ταξιδιού.
 4. Ειδοποίηση Γεωπεριορισμού και Απαγόρευσης Κυκλοφορίας
  Ακόμη και αν δεν είστε εσείς που οδηγείτε το αυτοκίνητο, μπορείτε να είστε πάντα συνδεδεμένοι με το όχημά σας.
 5. Ειδοποίηση Ασφαλείας
  Για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας ασφαλές, το SUZUKI CONNECT θα ειδοποιήσει το smartphone σας εάν η κλειδαριά του σταθμευμένου αυτοκινήτου σας σπάσει, ενεργοποιώντας τον συναγερμό ασφαλείας.
 6. Ειδοποίηση Προειδοποιητικής Λυχνίας
  Εάν η προειδοποιητική λυχνία ανάψει λόγω κάποιου προβλήματος στο αυτοκίνητο, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο smartphone σας.
 7. Ειδοποίηση Περιοδικής Συντήρησης / Ανάκλησης
  Για να βεβαιωθείτε ότι η περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου σας γίνεται έγκαιρα, θα λάβετε μια υπενθύμιση ειδοποίησης καθώς πλησιάζει η ώρα. Επίσης, θα λάβετε μια ειδοποίηση εάν το αυτοκίνητό σας υπόκειται σε ανάκληση ή χρειάζεται Service.

 

 • Κάθε υπηρεσία έχει συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας, επομένως ανατρέξτε στο «Εγχειρίδιο χρήστη της εφαρμογής» για λεπτομέρειες.
 • Οι σελίδες της εφαρμογής υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
 • Για αναλυτικότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ.

 

Μάθετε περισσότερα στην Suzuki Αφοί Ιωαννίδη, στο 8ο χλμ. Δράμας – Καβάλας, στο Δοξάτο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210 69 111